Brandwachten

NSO Beveiliging & Veiligheid levert brandwachten voor evenementen, uitvallen van ontruiming- brandmeldinstallaties, schouwburgen, theaters, bioscopen of werkzaamheden waar brandgevaar kan ontstaan.

De brandwachten zijn gekwalificeerd om preventief en repressief te kunnen optreden en beschikken over de benodigde kennis van wet- en regelgeving, procedures, werkinstructies, planning en voorschriften op het gebied van brandveiligheid en brandpreventie.

Als hoofdtaak heeft de brandwacht veelal een toezichthoudende en controlerende functie. De brandwacht is in staat om handelend op te treden bij alle voorkomende calamiteiten. Correcte melding aan brandweer, politie of ambulancedienst, handelend optreden bij een beginnende brand of het in goede banen leiden van een ontruiming of evacuatie. De brandwachten zijn uitgerust met hun eigen kleding en persoonlijke beschermingsmiddelen.

Door gebruik te maken van meerdere diensten van NSO Beveiliging & Veiligheid brengt u de complete veiligheid onder bij 1 organisatie.